wienkcoachingtwente

Certificaten

Werkgevers dienen voor complexe en risicovolle taken op hbo-functies en hoger SKJ- of BIG-geregistreerde jeugdprofessionals in te zetten. SKJ registreert alleen professionals die voldoen aan alle eisen voor vakbekwaamheid. https://skjeugd.nl/

kindenpubercoaching twente

Coöperatie Zorgondernemers Twente is een samenwerkingsverband, waaraan diverse zelfstandige zorgverleners verbonden zijn als lid.
Deze diversiteit betekent dat praktisch alle doelgroepen binnen de Jeugdwet en WMO bediend kunnen worden op het gebied van individuele begeleiding en ondersteuning.
http://zorgondernemers-twente.nl

kind en puber coaching twente
Aangesloten bij Stichting Adiona

Dit is de beroepsorganisatie voor kindercoaches die werkzaam zijn met en voor kinderen en hun opvoeders. Zij doen dit vanuit een eigen praktijk of binnen een bedrijf, instelling of organisatie.

wienk coaching
Gercertificeerd Kernvisiecoach.

Kernvisie Methode:
Veel kinderen met leerproblemen hebben een voorkeur om in beelden en gevoelsmatig te denken. Ons onderwijs is juist rationeel en auditief ingesteld. Twee verschillende systemen, dat botst.

wienk kernvisiecoach
Gecertificeerd “Ik leer leren” Trainer

Het verschil met huiswerkbegeleiding is dat de Ik leer leren training kinderen leert welke voorwaarden nodig zijn om te kunnen leren.
Waar huiswerkbegeleiding vaak gaat over de inhoud van de vakken, gaat Ik leer leren over HOE te leren.

wienk coaching
Kennismaken?

Wil je meer over mij weten? Heb je een vraag over de coaching en begeleiding die ik aanbied of ben je benieuwd wat ik voor jou/jullie kan betekenen? Lees dan verder op deze website of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.