wienkcoachingtwente

Over Monique Wienk

Mijn naam is Monique Wienk. Ik ben sinds 2010 eigenaar van WIENK Coaching en Begeleiding. Ik woon met mijn partner en twee opgroeiende kinderen in Oldenzaal. Vanuit mijn praktijk werk ik als coach en begeleider van kinderen, pubers en jongvolwassenen én hun ouders.

Coach met veel ervaring

Ik beschik over ruime kennis en ervaring op het gebied van werken met kinderen en jongeren. Ik ben in verschillende pedagogisch samengestelde methodieken gediplomeerd en gecertificeerd . Ik combineer die methodes om een aanspreekvorm te vinden die het beste bij je past.

Professioneel en oplossingsgericht

Ik help je graag bij het zoeken naar oplossingen voor de vele dilemma’s die je in je leven tegen kunt komen. Ik werk op een heldere, praktische en professionele wijze, waarbij positieve aandacht, je op je gemak voelen en humor belangrijke voorwaarden zijn om je te begeleiden. Door met je te kletsen, te tekenen, en door naar jou te kijken en te luisteren, kom ik er achter wat er aan de hand is en welke aanpak voor jouw situatie het meest geschikt is.

Kennismaken?

Wil je meer over mij weten? Heb je een vraag over de coaching en begeleiding die ik aanbied of ben je benieuwd wat ik voor jou/jullie kan betekenen? Lees dan verder op deze website of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

wienkcoachingtwente